The Bistronomy in Vilvoorde behoort tot de 10% best beoordeelde restaurants ter wereld!

The Bistronomy in Vilvoorde behoort tot de 10% best beoordeelde restaurants ter wereld!

The Bistronomy, het restaurant dat gevestigd is op de Innovation Campus van Living Tomorrow in Vilvoorde, scoort op wereldniveau. Het behoort nu tot de best beoordeelde restaurants ter wereld op TripAdvisor en sleept hiermee de “TripAdvisor 2020 Best of the Best”-award. Deze wordt toegekend op basis van een volledig jaar van beoordelingen en reviews.

The Bistronomy is het restaurantconcept van Living Tomorrow, maar is voor iedereen toegankelijk. Restaurant The Bistronomy past perfect binnen de filosofie van Living Tomorrow en laat gasten kennis maken met nieuwe hospitality-innovaties én heerlijke gerechten. Het restaurant is geopend op weekdagen voor lunch en diner. Gasten ontdekken een modern, maar toch warm en luxueus interieur.

Aan het roer in de keuken staat niemand minder dan topchef Marc Clement. Marc is onder meer gekend van restaurant de Zeste in Antwerpen en restaurant Folliez in Mechelen. Vandaag zorgt hij in The Bistronomy voor betaalbare gastronomie in de vorm van frisse, eigenzinnige creaties.

Marc Clement: “Originele ingrediënten vormen een passie voor mij, een passie die ik doorheen mijn hele loopbaan als een rode draad heb meegenomen om de perfectie op het bord te kunnen brengen. Ik opteer voor kleine, uitgelezen gerechten met heel veel aandacht voor de herkomst ervan, die zorgen voor een unieke beleving binnen het innovatieve kader van het restaurant.”

Marc Clement, Chef The Bistronomy
Marc Clement, Chef The Bistronomy

Marc Clement zorgt keer op keer voor prachtige kunstwerken op het bord, die telkens een explosie van smaken in de mond teweeg brengen.

De beoordelingen op TripAdvisor liegen er dan ook niet om: “een culinaire ervaring, verfijnde en overheerlijke keuken”, “nieuw culinair genot”, “eten op sterrenniveau”, “lekkere gastronomie voor een eerlijke prijs”, … Marc Clement: “Deze award betekent heel veel voor mij want ze is gebaseerd op beoordelingen van onze restaurantgasten. Het betekent dat ze tevreden zijn over de kwaliteit die ze op hun bord krijgen, maar ook over de bediening. Daarom ook oprechte dank aan mijn voltallige team.”

Story image

"Winnaars van de 2020 Best of the Best Awards mogen trots zijn op deze onderscheiding", aldus Kanika Soni, Chief Commercial Officer bij TripAdvisor. "Hoewel het een uitdagend jaar is geweest voor de hospitality-sector, willen we de prestaties van deze horecaondernemers vieren. De prijswinnaars zijn geliefd om hun uitzonderlijke service en kwaliteit. Niet alleen verdienen de winnaars deze terechte onderscheiding, ze zijn ook een grote bron van inspiratie voor restaurantgasten, nu de wereld stilaan terug op gang komt".

Voor meer info over The Bistronomy kan je terecht op www.thebistronomy.com.


Kaat Vanrenterghem Marketing & Communication Manager, Living Tomorrow
Restaurant
Over Living Tomorrow

Living Tomorrow is een maatschappelijk demonstratie- en innovatieproject dat organisaties en mensen wil voorbereiden op, en informeren over de toekomst. Dit gebeurt door onderzoek & ontwikkeling ondersteuning aan tientallen overheidsinstellingen en bedrijven onder de vorm van open innovatie, visie en strategiebegeleiding, piloot- en experimentuitbouw. Door de jarenlange ervaring van en intensieve begeleiding door Living Tomorrow in samenwerking met haar spinoff TomorrowLab kunnen toekomstscenario’s uitmonden in demonstraties en voorstellen van nieuwe concepten.

Living Tomorrow biedt samen met haar partners een toekomst- en innovatiebelevenis aan duizenden bezoekers. Zij krijgen deskundige uitleg en Living Tomorrow en haar partners ontvangen waardevolle feedback. Deze kan vervolgens worden meegenomen in verder toekomstonderzoek. Daarnaast worden bezoekers ook geïnformeerd over de toekomst, innovatie, technologie, sociale media, internet, ...

Meer informatie op www.livingtomorrow.com en www.tomorrowlab.com 

Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde