Living Tomorrow en TomorrowLab bereiden hun toekomst voor

Yin Oei nieuwe CEO van Living Tomorrow groep

Al sinds hun oprichting zijn Living Tomorrow en TomorrowLab bepalende bedrijven in het Belgische innovatielandschap. Living Tomorrow is vandaag een toonaangevend innovatieplatform en staat aan de vooravond van de opening van een ambitieuze innovatiecampus in Vilvoorde. TomorrowLab begeleidt vandaag innovatiestrategieën-en scenario’s voor toporganisaties en overheden. Dit indrukwekkende groeipad en de ambitieuze plannen die er zijn, leiden tot een aantal verschuivingen in het management. Zo groeit Yin Oei door naar CEO van Living Tomorrow en wordt Joachim De Vos, als managing partner, meer dan ooit de drijvende innovatiekracht van Living Tomorrow Group.

 

Yin Oei is de nieuwe CEO van Living Tomorrow Group sinds midden augustus. Na drie jaar als Chief Strategy Officer, neemt Yin de fakkel over van Joachim De Vos. Yin neemt de dagelijkse leiding van de Living Tomorrow Group op zich en zal vanuit haar nieuwe rol de groep nationaal en internationaal verder laten doorgroeien. Samen met managing partners Frank Beliën en Joachim De Vos zal ze de toekomstvisie neerzetten. Joachim is en blijft de drijvende innovatiekracht van de groep en zo ook verantwoordelijk voor de relaties met de participanten en partners. Hij zal zich nog meer toeleggen op het uitbouwen van strategische allianties en nieuwe partnerschappen rond communicatie, onderzoek en ontwikkeling en zal op zoek gaan naar synergieën met bedrijven, overheden, de academische wereld en andere competentiecentra.

 

Yin vervoegde Living Tomorrow en TomorrowLab in 2019 na een carrière van bijna 20 jaar in de IT-sector - onder meer als country manager Belgium voor Cegeka, waar ze in 2018 genomineerd was voor ‘ICT-Woman of the Year’. “Ik ben enorm vereerd dat ik van Frank en Joachim het vertrouwen krijg om ‘hun’ Living Tomorrow mee verder uit te bouwen”, aldus Yin. “Ik kijk ernaar uit om samen met ons fantastische team en onze partners dit bedrijf verder uit te bouwen, ook over de Belgische grenzen heen.”

 

“Er komt een tijdperk aan met nooit geziene kansen die we moeten grijpen,” vult Joachim aan. “We hebben vandaag een topteam met passie voor de toekomst. Wat even belangrijk is, is dat we kwaliteit en innovativiteit van de bovenste plank blijven leveren. Daarom zal ik mij toeleggen op de groei in content, zodat we leider blijven in innovatie, toekomstdenken en strategische begeleiding van toporganisaties.”

 

Frank voelde ook de noodzaak voor deze vernieuwing. “Niet alleen is ons vertrouwde wereldbeeld veranderd, ook Living Tomorrow heeft de laatste jaren een verandering doorgemaakt met een uitbreiding op verschillende domeinen, wat nieuwe dynamieken en de nood aan een nieuwe groepsstructuur met zich meegebracht heeft. Ik ben blij dat we met Yin de juiste vrouw aan boord hebben om ons hierin verder te versterken”, aldus Frank, managing partner en oprichter van Living Tomorrow. ​

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Living Tomorrow

Living Tomorrow is een maatschappelijk demonstratie- en innovatieproject dat organisaties en mensen wil voorbereiden op, en informeren over de toekomst. Dit gebeurt door onderzoek & ontwikkeling ondersteuning aan tientallen overheidsinstellingen en bedrijven onder de vorm van open innovatie, visie en strategiebegeleiding, piloot- en experimentuitbouw. Door de jarenlange ervaring van en intensieve begeleiding door Living Tomorrow in samenwerking met haar spinoff TomorrowLab kunnen toekomstscenario’s uitmonden in demonstraties en voorstellen van nieuwe concepten.

Living Tomorrow biedt samen met haar partners een toekomst- en innovatiebelevenis aan duizenden bezoekers. Zij krijgen deskundige uitleg en Living Tomorrow en haar partners ontvangen waardevolle feedback. Deze kan vervolgens worden meegenomen in verder toekomstonderzoek. Daarnaast worden bezoekers ook geïnformeerd over de toekomst, innovatie, technologie, sociale media, internet, ...

Meer informatie op www.livingtomorrow.com en www.tomorrowlab.com 

Contact

Indringingsweg 1 1800 Vilvoorde

+32 2 263 01 33

[email protected]

livingtomorrow.com