Group S partner in Living Tomorrow Innovation Campus 2030 project

Group S heeft een overeenkomst getekend met Living Tomorrow en neemt als co-initiator deel aan het Innovation Campus 2030 project.

Group S wordt de komende 5 jaar een prominente partner van de innovatiecampus van Living Tomorrow. Voor Group S sluit deze samenwerking aan bij haar toekomstvisie als HR-dienstverlener die meer dan ooit inzet op innovatie door performante diensten, technologieën en applicaties te ontwikkelen voor haar klanten.

Marc Peeters, gedelegeerd bestuurder Group S:

“Met Group S willen we de komende jaren volop inzetten op digitalisering en innovatie. Onze digitale oplossingen zullen in verbinding staan met toepassingen van onze klanten, partners, leveranciers en overheden. In ons partnership met Living Tomorrow komen we terecht in een ecosyteem waar we onze innovaties kunnen versnellen in samenwerking met andere partners.”

Joachim De Vos, co-chairman Living Tomorrow

“Wij zijn zeer verheugd met Group S als mede-initiatiefnemer. Met meer dan honderd toonaangevende bedrijven uit binnen-en buitenland ontwikkelen we de toekomst in allerhande sectoren. Technologische en maatschappelijke veranderingen creëren veel kansen en uitdagingen rond de Toekomst van Werken, Ondernemen en HR. Daarom zijn we blij dat Group S met haar kennis en visie ons platform versterkt. Met TomorrowLab zullen we Group S ook strategisch ondersteunen in innovatie en digitale transformatie”.

Een overeenkomst die de strategische prioriteiten van Group S ondersteunt

De campus biedt Group S een fantastische locatie om haardienstverlening en visie te demonstreren aan klanten, partners en bezoekers. Op die manier wordt de Living Tomorrow campus een innovatief demo & customer experience center voor Group S, en dat op een centrale locatie in België. In de war on talent biedt de unieke samenwerking Group S bovendien een extra troef om nieuw talent aan te trekken.

Innovatie in het hart van Europa

De innovatiecampus zal focussen op de nieuwste technologische ontwikkelingen rond de toekomst van werken, slimme woningen en bedrijven, gebouwen en infrastructuur, slimme industrieën, slimme steden en slimme mobiliteit. Vanuit een futuristisch gebouw met een hotel en gastronomisch restaurant in Vilvoorde biedt de campus van 10 000m² een belevingscentrum waar je echt zal kunnen ervaren hoe de toekomst er gaat uitzien. Het wordt een uniek platform om onderzoek te doen en om verschillende visies te demonstreren over hoe we in de nabije toekomst zullen leven en werken.Op de foto v.l.n.r.:

Frank Beliën (chairman & founder Living Tomorrow), Daan Loos (customer engagement manager), Herman Van Rompuy (President Emeritus van de Europese Raad), Marc Peeters (gedelegeerd bestuurder Group S), Joachim De Vos (co-chairman & managing partner Living Tomorrow), Sébastien Wulf (Chief Management Services & Solutions Officer), Yin Oei (CEO Living Tomorrow).

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Living Tomorrow

Living Tomorrow is een maatschappelijk demonstratie- en innovatieproject dat organisaties en mensen wil voorbereiden op, en informeren over de toekomst. Dit gebeurt door onderzoek & ontwikkeling ondersteuning aan tientallen overheidsinstellingen en bedrijven onder de vorm van open innovatie, visie en strategiebegeleiding, piloot- en experimentuitbouw. Door de jarenlange ervaring van en intensieve begeleiding door Living Tomorrow in samenwerking met haar spinoff TomorrowLab kunnen toekomstscenario’s uitmonden in demonstraties en voorstellen van nieuwe concepten.

Living Tomorrow biedt samen met haar partners een toekomst- en innovatiebelevenis aan duizenden bezoekers. Zij krijgen deskundige uitleg en Living Tomorrow en haar partners ontvangen waardevolle feedback. Deze kan vervolgens worden meegenomen in verder toekomstonderzoek. Daarnaast worden bezoekers ook geïnformeerd over de toekomst, innovatie, technologie, sociale media, internet, ...

Meer informatie op www.livingtomorrow.com en www.tomorrowlab.com 

Contact

Indringingsweg 1 1800 Vilvoorde

+32 2 263 01 33

[email protected]

livingtomorrow.com